Retourbeleid

Retourbeleid

 

Wij streven naar tevreden klanten.
Als een bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet mag u deze retour zenden. U ontvangt dan het volle aankoopbedrag terug.

Voorafgaand aan de retourzending dient u eerst contact met ons op te nemen. E-mail naar: info@h-eerlijk.eu. Vertel ons welk artikel en waarom u het retour zendt.

Houdt u er rekening mee dat een verzoek voor het retourneren van de goederen binnen 14 dagen na aankoop moet gebeuren. Er wordt pas tot restitutie over gegaan na ontvangst van de retour zending. Als de retourzending beschadigd is wordt deze niet geaccepteerd tenzij wij daar vooraf van op de hoogte zijn gesteld.

H-eerlijk accepteert geen retourzendingen en zal geen aankoopbedragen vergoeden van goederen die tijdens de verzending zijn beschadigd, tenzij de vervoerder naar redelijkheid verantwoordelijk kan worden gehouden voor de beschadigingen. Als u een pakket wordt aangeboden dat beschadigd  is wordt u verzocht dit NIET te accepteren. In dat geval komt het automatisch bij ons terug zonder bijkomende kosten. U kunt dan kiezen of u nogmaals het artikel toegezonden wilt hebben of uw geld terug ontvangen.

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, of er niet zeker van bent dat u iets retour kunt zenden, neem dan contact met ons op: info@h-eerlijk.eu.

Ons retouradres is:
H-eerlijk

Pieter van den Bemdenlaan 93

2650 Edegem-Antwerpen (B)