Betaalmogelijkheden

We beschikken over twee betaalmogelijkheden; via overschrijving of met behulp van het online betaalsysteem Multisafepay fast check-out.

Kiest u bij de betalingswijze voor een betaling door middel van een overschrijving, dan zal u onze boekingsgegevens te zien krijgen. Na ontvangst van uw betaling sturen wij uw bestelling op.

LET OP: Indien wij geen betaling hebben ontvangen binnen de 7 werkdagen, dan beschouwen we de bestelling als geannuleerd.

 

Hieronder vindt u de werkwijze voor een betaling met behulp van Multisafepay.

Meldt u aan voor een online fast checkout-rekening. Na aanmelding vult u slechts eenmalig uw persoonlijke gegevens en de gegevens van uw favoriete betaalmethode in. U heeft de keuze te betalen met alle populaire nationale en internationale online betaalmethoden: iDEAL, Bankoverboeking, Maestro, Visa, MasterCard, Mister Cash, Giropay en DIRECTebanking.

Wilt u een volgende keer online een product betalen? Dan logt u in met enkel uw e-mailadres en wachtwoord. Zo schaft u snel en gemakkelijk, in een paar klikken het product aan. Elke keer uw gegevens in een webwinkel opgeven is niet meer nodig.

Voor meer informatie, surf naar http://www.multisafepay.com/

 

OPGELET: Wees zelf alert om al uw betalingen veilig te laten verlopen. Hieronder vind u een aantal tips:

1. Geef nooit gevoelige persoonlijke informatie prijs. Zorg er voor dat CreditCard-gegevens, pasnummers, e-mailadressen en wachtwoorden altijd bij uzelf blijven. Met het prijsgeven van deze gegevens is het voor fraudeurs erg gemakkelijk om uw gegevens te misbruiken.

2. Zorg ervoor dat u uw online aankopen altijd via een HTTPS verbinding doet. Via deze verbinding kunt u er zeker van zijn dat de gegevensoverdracht beveiligd is. Een HTTPS omgeving kunt u herkennen aan het slotje rechtsonder in de browser.